top of page

Group

Public·18 members
Angel Howard
Angel Howard

Alin Milica - Ascultare Nou ^NEW^Directia Generala de Jandarmi a municipiului Bucuresti este condusa de Ionel Catalin Stegaroiu, fost adjunct al Brigazii de Actiuni Speciale Vlad Tepes. Conform CV-ului sau, in perioada 2016-2020 a fost reprezentant Senior National al Romaniei, Seful Departamentului Lectii Invatate si inlocuitor Sef de Stat Major in cadrul Centrului de Excelenta NATO pentru Operatiile Politiei de Stabilitate, Vicenza, Italia.
Alin Milica - Ascultare nouCât a trăit, Moise nu a ajuns să vadă decât o panoramă a Ţării promise. Dumnezeu nu i-a permis să intre în Ţară. Neascultarea ne împiedică şi pe noi să intrăm în posesia binecuvântărilor noastre spirituale. Necredinţa va duce întotdeauna la neascultare. Exact aşa s-a întâmplat cu Moise.


Asa ca haideti sa ne pocaim asa cum DOMNUL ISUS HRISTOS spune, haideti sa traim prin credinta in El in ascultare fata de El si sa fim sfinti, ca sa fiti fara prihana si curati, copii ai lui Dumnezeu, fara vina, in mijlocul unui neam ticalos si stricat, in care straluciti ca niste lumini in lume, tinand sus Cuvantul vietii; asa ca, in ziua lui Hristos, sa ma pot lauda ca n-am alergat, nici nu m-am ostenit in zadar (Filipeni 2:15-16). Amin 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page